Bűbáj kozmetika

Termékek, amelyekkel dolgozom

Kezdetek óta Gigi-vel és Ilcsivel dolgozom. Később bővítettem Afrodita termékekkel a palettát. Ezek professzionális kozmetikumok, melyek bolti forgalomban nem kaphatóak, kifejezetten szakemberek számára fejlesztették ki őket. Jellemző rájuk a magas hatóanyag tartalom, hogy állat kísérleteket nem végeznek velük és persze remek hatást lehet elérni általuk a kozmetikában, a szépülni vágyókon.

A kozmetika hangulatáról

Számomra mindig is fontos volt, hogy aki a kozmetikámba lép, ne csak testileg szépüljön, hanem a nálam töltött akár órákat pihenésként élje meg. A kikapcsolódás egy fontos része a kozmetikának. Ennek érdekében a masszázsok alatt mindig relaxációs zene szól, melyet a vendég választhat ki kedve szerint, és az egyéb kezelések alatt is igyekszem nyugodt, pihentető környezetet teremteni.

Mint tudjuk az orrunk is nagyon érzékeny érzékszervünk. A hűvösebb idő beköszöntével Ilcsi Illómix nevű illóolaját párologtatom, mivel ez nem csak a szervezetre hat jótékonyan, de segít a kozmetika levegőjét fertőtleníteni.

Ajándék utalványok

Szeretne családtagjainak, párjának, barátainak, kollegáinak valamilyen szép ajándékot adni? Adjon szépséget ajándékba! Legyen akár alkalom, ünnep vagy csupán hétköznapi meglepetés, szeretteinek olyan ajándékot adhat, mely kézzel ugyan nem fogható, de önbizalmat, nyugalmat ad, és élmény marad számukra.