Bűbáj kozmetika

Arctorna

“A szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra.”
(Arthur Schopenhauer)

Miért fontos az arctorna?

26 éves korunk után a lebontó folyamatok elindulnak, melynek következtében a bőr és az izmok lassan vizet veszítenek. Később ennek a vízvesztésnek az eredménye bőrünk megereszkedése, és a ráncok kialakulása. Hölgyek esetén a menopauza után az hormon szint megváltozásával még jobban megereszkedik a bőr és az izomzat. Az addig védő szerepet betöltő ösztrogén szint lecsökken és a bőr öregedési folyamatai még gyorsabban végbe mennek, a hölgyek legnagyobb sajnálatára. Főleg idősebb hölgyek tapasztalják, hogy nyakuk és dekoltázsuk bőre elvesztette ruganyosságát, tokájuk keletkezett, valamint bőrük egyre több helyen ráncosodik.

Azonban van megoldás ezekre a problémákra!

Rendszeres tornáztatással az izmok ruganyossá és telítetté válnak, így a felette levő bőrt szépen kisimítják. A torna serkenti a vérkeringést, fokozza a salakanyagok elszállítását, így a bőr tisztul, méregtelenít. A tornázás kezdetén előfordulhatnak acnék (pattanások), de ezek később letisztulnak, ahogy a bőr kidolgozza magából a méreganyagokat. A fokozott vérkeringés miatt javul az izomzat és a bőr tápanyag felvétele. A nyirokkeringés fokozódik, még jobban rásegítve a méregtelenítési folyamatokra.

Arcon a méretekből adódóan nehezebb az izmokat fejleszteni, hiszen gondoljunk csak bele, milyen aprók például végtagjaink izmaihoz képest. Kitartó munkával viszont itt is nagyon látványos eredményeket érhetünk el!

Az Arcvonal arctorna segítségével melltől felfelé tornázunk.

Így a dekoltázs, nyak, és toka sem marad ki a szépítésből!

A fiatal korban (25-30 éves korig) elkezdett tornáztatás eredménye, hogy az arc sokáig megőrzi ezt a képét és egyfajta prevencióként is szolgál, hiszen a kisebb ráncok megjelenésének ideje jóval kitolódik.

Idősebb korban az arctorna hatására a kisebb ráncok elsimulnak, a megereszkedett izmok és a bőr feszesedik, a mély ráncok mélysége pedig jóval csökken, de teljesen már el nem tüntethetőek. A tornát akár a hatvanas éveikben járók is elkezdhetik, hogyha egészséges ideg- izom kapcsolattal és erekkel rendelkeznek.

Az arctorna egy fantasztikus módszer arcunk szépségének megőrzésére, és fiatalítására.

Mondjon búcsút a ráncainak és fáradt bőrének! Kezdjen arctornázni!

Fontos!

Arctornát nem végezhet, amennyiben kezeletlen magas vérnyomása, szemtúlnyomása, zöldhályogja, aktív arc- és homloküreg gyulladása van, vagy nyirokcsomóit kivették nyaknál, hónaljnál, illetve 3-4 hónapon belül kezelték botox injekcióval.

Ha bőrproblémája (rosacea), állkapocs ízületi- vagy csigolya kopása van, régebben műtötték a szemét, vagy plasztikai műtéte volt, kérem konzultáljon orvosával és hívja fel rá a tréner figyelmét!