Bűbáj kozmetika

Arctorna

“A szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra.”
(Arthur Schopenhauer)

Az arctorna foglalkozásokról

Az arctornát azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánlom, akik igényesek magukkal szemben és kitartóak a kívánt eredmény elérése és megtartása érdekében.

Az arctorna foglalkozások jó hangulatú, csoportos órák. Igény szerint egyéni foglalkozásokra is lehetőség van. A gyakorlatokat többnyire ülve, majd később néhány gyakorlatot fekve végzünk. Érdemes tehát nem túl szűk, vagy szoros ruhában jönni.

Heti kétszer 1-1 órát tornáztassuk arcunkat. A kezdő tornázók másfél hónap alatt sikeresen megismerkednek és elsajátítják az arctorna alapjait, valamint megfelelő kondícióba hozzák izmaikat a későbbi bonyolultabb gyakorlatokhoz. Ennyi idő elég arra, hogy már lássa önmagán az eredményt és a változásokat. Arctorna stúdiómban a kezdő csoportok maximum 5 fővel indulnak a gyors és hatékony haladás érdekében.

Három hónap elteltével már mások is észreveszik a pozitív változásokat az arcán. Az arctorna elsajátításához azonban 5-6 hónap szükséges, ha hetente kétszer tornázik. Ekkor már a végleges eredmény látható a bőrön és ez szinten tartható. Ha valaki ügyes, ennyi idő után otthon is tud arctornázni, de azért fontos megjegyeznem, hogy a tréner felügyeletével végzett torna hatékonysága erőteljesebb, hiszen minden órán máshogyan terheli meg az izmot, így az nem tud hozzászokni az egyoldalú munkához, és hatékonyan fejlődik.

Több száz gyakorlat áll rendelkezésünkre, hogy mindenkinek egyénileg, de az arckaraktert megőrizve szépítsük vonásait. Fantasztikus módszer, mely a fiatal arcot sokáig megőrzi, idősebbeknél pedig remekül korrigálja a már kialakult változásokat.

Fontos!

Arctornát nem végezhet, amennyiben kezeletlen magas vérnyomása, szemtúlnyomása, zöldhályogja, aktív arc- és homloküreg gyulladása van, vagy nyirokcsomóit kivették nyaknál, hónaljnál, illetve 3-4 hónapon belül kezelték botox injekcióval.

Ha bőrproblémája (rosacea), állkapocs ízületi- vagy csigolya kopása van, régebben műtötték a szemét, vagy plasztikai műtéte volt, kérem konzultáljon orvosával és hívja fel rá a tréner figyelmét!