Bűbáj kozmetika

Arctorna

"A szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra."
(Arthur Schopenhauer)

Találkozásom az Arcvonal- arctornával

2009. nyarán találkoztam először az arcvonal- arctornával kezdő tornázóként. Rögtön megfogott a módszer természetes és vegyszer- mentesen szépítő mivolta. A tornázások után pedig még engem is meglepett a látványos eredmény, melynek nagyon örültem. Feldobott az érzés, hogy magam tehetek szépségem megőrzéséért és mindezzel még egészségesebbé teszem bőrömet.

Innen jött az ötlet, hogy ezzel én is szívesen foglalkoznék, hiszen egyre egészség tudatosabban élek és a vendégeimnek is szeretnék szélesebb körű megoldásokat nyújtani szépségük megőrzésére, bőrük fiatalítására.

Munkámban az újdonságok mindig inspirálnak, úgyhogy izgalommal vetettem bele magam 2009. őszén az arctorna trénerképzésbe. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy magától a módszer megalkotójától tanultam, Bojtor Mártától. Mártának 10 éves munkája fekszik az Arcvonal - arctorna kidolgozásában, mely egyedülálló a világon. Különlegessége, hogy szakember segítségével személyre szabott arcformázás áll rendelkezésünkre több száz gyakorlattal anélkül, hogy bőrünkben kárt okoznánk. A kitartó tornázók jutalma, hogy bőrük egészségesebbé, simábbá, és üdévé válik.

Fontos!

Arctornát nem végezhet, amennyiben kezeletlen magas vérnyomása, szemtúlnyomása, zöldhályogja, aktív arc- és homloküreg gyulladása van, vagy nyirokcsomóit kivették nyaknál, hónaljnál, illetve 3-4 hónapon belül kezelték botox injekcióval.

Ha bőrproblémája (rosacea), állkapocs ízületi- vagy csigolya kopása van, régebben műtötték a szemét, vagy plasztikai műtéte volt, kérem konzultáljon orvosával és hívja fel rá a tréner figyelmét!